Agenda

Op vrijdag 6 oktober wordt de basismodule beeldvorming door de onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd. Deze module dienen AIOS radiotherapie eenmaal gedurende hun opleiding te volgen. Het wordt aanbevolen om deze te volgen in het eerste of tweede opleidingsjaar. De module wordt georganiseerd in het UMCU en kost 75 euro.

De module wordt elk jaar georganiseerd.

Aanmelden is mogelijk tot en met 15 september via deze link. Tot die datum kan een aanmelding ook kostenloos worden geannuleerd.
Indien een aanmelding wordt geannuleerd na 15 september maar uiterlijk op 22 september, wordt 33% van de kosten in rekening gebracht (25 euro). Bij afmelding na 22 september wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Het programma vindt u hier.

Op vrijdag 24 november 2017 zal de wetenschappelijke vergadering van de NVRO plaatsvinden. Het onderwerp is Ouderen. Hier vindt u het totale programma.

De locatie van deze vergadering is Eenhoorn (Regardz). Dit ligt tegenover station Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort, tel: 033-4673730, www.eenhoornamersfoort.nl).

Tijdens de wetenschappelijke vergadering wordt de huishoudelijke vergadering voor leden van de NVRO gehouden. Deze begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. De vergaderstukken zullen te zijner tijd worden geplaatst in het besloten deel voor de leden (ALV agenda en stukken).

 

Deze wetenschappelijke vergadering wordt gesponsord door:

logo elekta   vrn lg rgb blk pos   Logo De Ceunynck   GMC Wordmark 2008 RGB   RaySearch logotype black

De Nederlandse Vereniging voor Oncologie (NVvO) organiseert in 2018  weer de NVvO Basiscursus Oncologie. Tijdens deze vijfdaagse cursus introduceren diverse sprekers, allen specialisten op hun gebied, verschillende onderwerpen van oncologische research en behandeling. Het programma streeft ernaar een breed overzicht te geven van de belangrijkste aspecten van basaal- en klinisch-oncologisch onderzoek, behandeling en psychosociale en ethische aspecten.

Datum: 12 tot en met 16 maart 2018

Locatie: Hotel Avegoor te Ellecom

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 oktober 2017, middels deze link