Onderwijsagenda

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019 wordt de module Beeldvorming en Treatmentplanning door de Onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd.

 

AIOS radiotherapie dienen deze module gedurende de opleiding eenmaal te volgen. Aangeraden wordt om deze module niet in het eerste opleidingsjaar te volgen. De module wordt eenmaal per twee jaar georganiseerd en zal plaatsvinden in het Onderwijscentrum van de divisie Beeld van het UMCU. De kosten voor deze module bedragen 225 Euro. 

 

Aanmelden is mogelijk tot en met 14 mei via deze link. Tot die datum kan een aanmelding ook kosteloos worden geannuleerd.  Indien een aanmelding wordt geannuleerd na 14 mei maar uiterlijk op 21 mei, wordt 33% van de kosten in rekening gebracht (75 Euro). Bij afmelding na 21 mei wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

Wil je alleen de module beeldvorming (3 en 4 juni) of de module treatmentplanning (5 t/m 7 juni) volgen, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Klik hier voor het programma van de module Beeldvorming.

Klik hier voor het programma van de modele Treatmentplanning.

Op 10 oktober 2019 wordt de Module beeldvorming door de onderwijscommissie van de NVRO georganiseerd. De module wordt georganiseerd in het UMCU.

 

Op 14 en 15 november 2019 vindt de volgende onderwijsdag plaats in Isala Zwolle

Het thema is Urologie.