Skip to main content

Themabijeenkomst Kwaliteit ondanks of dankzij concentratie? Verkenning van diverse inzichten | 11 juni 2024

Op dinsdag 11 juni vindt van 18.30 - 21.15 uur een themabijeenkomst plaats over “Kwaliteit ondanks of dankzij concentratie? Verkenning van diverse inzichten” in de Domus Medica in Utrecht. Voor deze themabijeenkomst worden de leden van de Raad Kwaliteit en de deelnemers aan het Platform Oncologie – SONCOS van harte uitgenodigd.

Als onderdeel van het IZA-traject, gericht op het toewerken naar een toekomstbestendig oncologisch zorglandschap door middel van spreiding en concentratie van zorg, staan we voor een essentiële vraag: wat zijn de implicaties van volumenormen voor de patiënt ten aanzien van de kwaliteit van zorg? Deze vraag vormt de kern van de discussie tijdens de themabijeenkomst en leidt tot een nog fundamentelere vraag: wat vinden wij kwaliteit van zorg?

Om deze discussie te stimuleren, nodigen we u uit voor een bijeenkomst waar sprekers met diverse invalshoeken u meenemen in hun perspectief op kwaliteit, specifiek gericht op de oncologische zorg.

De themabijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 juni 2024 in de Domus Medica (zaal B5/B6 op de eerste etage) van 18.30 - 21.15 uur. Om 18.00 uur is er inloop met een maaltijd, waarna de bijeenkomst om 18.30 uur start.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link of de QR-code. U kunt zich inschrijven tot 14 mei.
Een gedetailleerd programma volgt. Graag tot 11 juni!

Bij vragen over deze bijeenkomst kunt u terecht bij Lotte Bock, beleidsadviseur Federatie Medisch Specialisten, via

QR_code_kwaliteit.png